Donateur worden

Waarom zou je donateur willen worden van Asterius?

Draagt u cultuur in Oisterwijk een warm hart toe? Dan is een jaarlijkse donatie aan Asterius wellicht een optie. Als een van de oudste verenigingen van Oisterwijk streven wij ernaar om te blijven, én om te groeien. We willen nog jarenlang onze muziek laten horen en met onze duidelijke visie in Oisterwijk blijven bestaan. Donateurs zijn voor ons wat dat betreft onmisbaar. Ieder beetje helpt ons weer op weg om bijvoorbeeld ook voor nieuwe leden een goed instrument klaar te hebben liggen. Gaat u als toekomstig donateur er gerust vanuit dat Asterius uw geld zeker niet zo maar weggooit, maar investeert in de toekomst. Wij willen blijven bestaan en een plek bieden voor jonge muzikanten om samen te spelen.

Wat doen we met uw donatie?


Twijfelt u nog? Met uw steun kunnen wij veel verschillende zaken bekostigen en het bestaan van onze mooie club garanderen. Als donateur van Asterius willen we u laten zien wat er met uw geld gebeurt. We kunnen met een hoop kleine donaties een hoop bewerkstelligen, zoals:

 • Het onderhouden en opknappen van instrumenten
 • Het aanschaffen van nieuwe instrumenten
 • Het aanschaffen of huren van bladmuziek
 • Het bekostigen van onze huisvesting
 • Natuurlijk doen we nog veel meer en als u geïnteresseerd bent, mag u altijd komen kijken naar een repetitie of contact met ons opnemen. Iedere donatie helpt ons op weg met het bereiken van onze doelen en de groei van onze club. Daar mag u dan als donateur ook best wel trots op zijn!

  Kom in actie

  U kunt uw betrokkenheid bij een van Oisterwijks oudste verenigingen kenbaar maken door donateur te worden. Vanaf € 10,– per jaar, bent u officieel donateur van deze mooie muziekvereniging, maar natuurlijk mag u er ook voor kiezen een hoger bedrag te storten.
  Uw bijdrage is hoe dan ook welkom! U kunt op het volgende IBAN-rekeningnummer uw bijdrage storten: NL67RABO138902267, ten name van Kon. Ver. Soc. Harmonie Asterius. Voeg in de beschrijving ‘’donatie” toe en eventueel nog een boodschap. Uw donateursschap wordt door Asterianen jong en oud enorm op prijs gesteld.